Container opslag bij Kaspers Transport

Wie zijn wij?

Kaspers Transport is een middelgroot Amsterdams transportbedrijf, gespecialiseerd in vrachtwagentransportdiensten en containeropslag. Als u op zoek bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare manier om uw spullen op te slaan, bent u bij Kaspers Transport op het juiste adres. Onze zeecontainers zijn veel goedkoper dan self-storage bedrijven, maandelijks opzegbaar, en verkrijgbaar in diverse maten.

Voor wie zijn wij?

Kaspers Transport is er voor iedereen die tijdelijk een container nodig heeft. Onze zeecontainers worden veel gehuurd door mensen die tijdelijke opslag op een bouwterrein nodig hebben, extra archiefruimte voor hun kantoor zoeken of hun inboedel en/of gereedschap tijdelijk op willen slaan.

In stapel huren of deuren vrij

Bij Kaspers Transport kunt u containers in stapel huren of met de deuren vrij. In stapel huren is ideaal als u veel spullen heeft waar u lange tijd niet bij hoeft. Als u snel en/of regelmatig bij uw spullen wilt, is een zeecontainer met de deuren vrij meestal een betere keuze.

 

Veiligheid

Onze zeecontainers worden afgesloten met A-categorie sloten, zonder meerkosten. Uw spullen zijn dus altijd veilig opgeslagen.

Onze locatie

U vindt Kaspers Transport aan de Westhavenweg in Amsterdam, in het internationale havengebied en bedrijventerrein Westpoort. Ons bedrijf is gemakkelijk te bereiken met de auto. U kunt uw spullen bij ons laten verzamelen, waarna wij de materialen op uw gewenste locatie komen afleveren.

Container opslag in combinatie met transport

Kaspers Transport biedt u naast veilige container opslag ook transportdiensten. Ons bedrijf beschikt over autolaadkranen met verschillende hijscapaciteiten. Indien nodig bieden we tijdelijke opslag in combinatie met transport.

Neem contact met ons op voor uw container opslag

Heeft u interesse in het huren van een zeecontainer bij Kaspers Transport? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, via email op kaspers@kaspers-transport.nl of per telefoon op +31 (020)4488070.  U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

 

container opslag

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kaspers Transport gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Oke